01.03.2023

MWC Barcelona epicentar tehnologije budućnosti

Vedran Jarić,  osnivač i vlasnik Planetsofta i Damir Buljubašić, direktor poslovnice Planetsoft GmbH Vienna, prisustvuju na Mobile World Congress Barcelona 2023. koji okuplja najuticajnije kompanije u tehnološkoj oblasti i desetine hiljada posjetilaca.

Barselona je od 27.februara do 2.marta zaista epicentar tehnologije budućnosti, a upravo tamo su se našli i predstavnici naše kompanije kako bi razmijenili iskustva, znanja, te nove perspektive. 

U okviru ovog velikog svjetskog kongresa izložene su inovativne tehnologije, proizvodi i pametna rješenja, koji povezuju ljude, vozila i okolinu.

Kada je u pitanju napredna mobilnost,  kompanija HARMAN je predstavila najnovije proizvode i inovacije za automobilsku povezanost  i mobilnost drugim prevoznim sredstvima, od 5G povezanih automobila i V2X do pametnih gradskih infrastrukturnih proizvoda.

Novosti

Ostale novosti

shadow

Kontaktirajte nas

Imate pitanje vezano za naše proizvode, partnere ili nešto sasvim treće? Ne oklijevajte da nas kontaktirate i naše ljubazne kolege će učiniti sve da što prije dobijete odgovor.

office@planetsoft.eu